Esoterra

Carla Bongers

“You can't stop the waves, bu t you can learn how to surf.”

Wat is de rode draad in jouw werk?

Rode draad in mijn werk is bewustzijn. Bijdragen aan bewustzijnsprocessen van anderen is wat ik het liefste doe. Mensen in contact brengen met hun voelen, denken en handelen in relatie tot hun (leer)doelen. Op dit gebied ben ik bevlogen en ervaren. Wanneer ik bij klanten een doorbraak merk, en zie hoe dit hun energie en uitstraling versterkt, voel ik me een dankbaar mens.

Wat is je persoonlijke missie?

Mijn missie is bijdragen aan de gezondheid van mensen met chronische klachten, overspannenheid of burn-out. Chronische stress is een sluipmoordenaar die de gezondheid en vitaliteit kan ondermijnen. Door mijn aanbod lever ik een actieve bijdrage aan het herstel van de balans tussen draagkracht en draaglast. Onder het motto: Je hebt meer invloed dan je denkt, leer ik klanten regisseur te worden van hun eigen stresssysteem. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor voelen, denken en handelen en dit vertalen naar gedragsverandering en integratie. Mijn insteek in de coaching is krachtgericht; ik ga uit van krachten en mogelijkheden van de klant en betrek daarbij ook het eigen netwerk.

carla bongers

Achtergrond

  • Postural Integration (lichaamsgerichte psychotherapie)
  • Hypnotherapie
  • Rolfing (diep weefselmassage)

Carla’s Praktijk

Carla heeft een praktijk in Amsterdam.

www.preventiecoach-amsterdam.nl

Anoniem

Carla weet door haar kennis, scherpe analyse en sterke intuïtie in korte tijd de kern te raken. Haar manier van werken is verhelderend en zet aan tot nadenken. Mijn stressklachten zijn hierdoor aanzienlijk verminderd.”

Carla’s vak

Karakterstructuren

De cursus biedt je een dieper inzicht in de verschillende menstypes met de verschillende lichaamstypes en karakterstructuren. Met deze kennis kun je nog gerichter contact maken en de geschikte therapie geven.