Introcursus Massage (2 dagen)

De introcursus massage is de ideale ingang om kennis te maken met massage. Je leert in één weekend masseren als een professional!

Leer masseren op de introcursus massage

Wil jij ontdekken of masseren iets voor jou is en wil je de basisvaardigheden leren om lekker te kunnen masseren? In de introcursus massage leer je hoe je een complete lichaamsmassage kunt geven. Je partner, familie of vrienden zullen versteld staan.
Daarnaast leer je allerlei interessante wetenswaardigheden over de mens, het lichaam en massage. Tijdens de massagecursus gaan we veel op elkaar oefenen; Dat op zich is al een goede reden om mee te doen!

Om goed te leren masseren is het belangrijk dat je ook zelf voelt hoe de techniek overkomt. Dat kan alleen als we met en op elkaar oefenen waarbij je  aan het einde van de cursus een volledige ontspanningsmassage kunt geven en kunt ondergaan. Dat op zich is een extra reden om mee te doen!

De introcursus biedt jou een luchtige kennismaking met massage waarbij je wel al een klein beetje anatomie en fysiologie krijgt. Masseren is, als je het ons vraagt, een basisvaardigheid die iedereen zou moeten beheersen.

Dit kun je na de introcursus massage

✔️ Een heerlijke ontspannende massage geven.

✔️ Professionele massagetechnieken toepassen.

✔️ Ontdekken of masseren iets voor je is.

✔️ Masseren zonder jezelf te (over)belasten.

 

Hoe cursisten de introcursus hebben ervaren

Deze cursus wordt al sinds 2002 aangeboden en is met veel plezier en voldoening gevolgd door meer dan 500 cursisten! Ze geven de cursus een gemiddelde van 5/5 ‘thumbs up’.

👍👍👍👍👍

“Het leren kijken naar mensen, omgaan met wat verteld kan worden en wat je voelt tijdens het masseren, was zeer waardevol. De manier van lesgeven is persoonlijk, met humor en op precies de juiste manier confronterend en ondersteunend. De aangeboden technieken zijn goed gekozen. Er wordt serieus aandacht besteed aan het aannemen van de optimale houding van jezelf bij alle technieken. Onmisbaar om vanuit ontspanning te kunnen blijven masseren.

Ik heb weer ontzettend veel geleerd tijdens de twee cursusdagen. Nu: eigen maken.”

Yvonne Peerdeman

 

Wat ga je leren en doen?

In de introcursus massage ga je aan de slag met de prettigste massagetechnieken. Je leert allerlei interessante wetenswaardigheden over massage en het lichaam. Zo maak je op een speelse en praktische manier kennis met massage: strijkingen over de rug, knedingen van spieren, en fricties op gevoelige punten, het komt allemaal voorbij.

In deze cursus ga je masseren en gemasseerd worden. Zo leer je hoe het voelt en hoe het moet.
Je leert massagetechnieken voor:
• armen/handen
• rug
• nek/schouders
• hoofd
• benen/voeten
Je krijgt een lesmap mee waarin je alle opgedane kennis kunt teruglezen.

 

Voor wie is de introcursus massage?

De introcursus massage is ideaal voor iedereen die kennis wil maken met massage. Om een lekkere massage te leren geven en/of om te ontdekken of masseren iets voor jou is.

In de cursus komen voornamelijk deelnemers die genieten van met hun handen bezig zijn, één op één werken en voldoening krijgen van het masseren. Een veelgehoorde opmerking is dat de deelnemers er zelf net zo ontspannen van worden als de ontvangers.

 

Waarom Esoterra?

Bij ons leer je met plezier masseren, zonder jezelf te belasten en onze ervaren vakdocenten maken de masseur in jou wakker. Ze delen met liefde hun favoriete technieken.

✔️ Sinds 1998
✔️ Topdocenten
✔️ Geaccrediteerd
✔️ Eigen sfeervolle opleidingslocatie in Midden Nederland
✔️ Elearning met video en audio om thuis verder te leren

 

Veel gestelde vragen

 

Contact

Heb je nog vragen? Bel of mail ons.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Praktische info

Data

Za/ Zo 5 en 6 september
Za/ Zo 14 en 15 november
Za/ Zo 20 en 21 maart
Za/ Zo 26 en 27 juni
Za/ Zo 4 en 5 september
Za/ Zo 13 en 14 november

Tijden

2 dagen van 10.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur

Docent(en)

Bertine van Dijk, Stefan van Rossum

Certificaat

Ja

Categorie

Cursussen

Investering

195,00

Vraag de studiegids aan

Ontvang alle informatie over deze opleiding + een extra hoofdstuk
in één overzichtelijke gids!
GRATIS

Impressie