Algemeen

Welkom bij de ELO (Electronische LeerOmgeving) van de opleiding bodymind coach, tevens het eerste jaar van de opleiding lichaamsgericht therapeut. Voor de inhoudelijke lesmaterialen etc kijk je per module. Daar staat ook hoe je je kunt voorbereiden op de lessen.

Docenten

Voor elke module hebben we een topper uit het betreffende werkveld geselecteerd. Docenten met ruime ervaring in het vak én met lesgeven. Zij zorgen ervoor dat je de lesstof optimaal kan ervaren en integreren. Veel in deze opleiding leer je door het zelf te ervaren.

De docenten voor deze jaargang zijn:

  • Arjan van Dijk; Emotioneel LichaamsWerk (ELW) en Begeleiding & Coaching (B&C)
  • Laura Twigt; Haptonomie (Hapto)
  • Monika Körschner; Intimiteit & Seksualiteit (I&S)
  • Annelies van Scheppingen; PraktijkVoering (PV)
  • Stefan van Rossum; Aanraking & Massage (A&M) en Leefstijl & Vitaliteit (L&V)
  • Bernadette van Rijckeghem; PolyVagaalTheorie (PVT)
  • Bertine van Dijk (Assistent docent)

Per module duik je dus de ervaring in met een docent. Achter de schermen overleggen de docenten periodiek over je ontwikkeling. Hierbij is Bertine van Dijk een belangrijke spil als assistent trainer. Zij is alle lessen aanwezig en krijgt zo van dichtbij jullie ontwikkeling mee. Zo wordt je studie voortgang richting de eindtermen goed begeleid. Waar nodig kun je altijd aan de bel trekken bij de assistent, de docent, de administratie of de directie.

Lesvormen

Lesdagen

In de lesdagen ga je aan de slag met de materie. Actief participerend, goed voorbereid en na afloop evaluerend. Houdt je ontwikkelingen bij in je Journal.

Online

Naast de fysieke lessen is er een online les; Stress. Deze kun je naast de lessen zelfstandig volgen.

Literatuur

Sommige literatuur is direct gelinkt aan een les of lesonderwerp. Andere literatuur is vakoverstijgend. Bekijk onder de tab ‘materialen’ alvast de literatuurlijst. Deze boeken worden in deze opleiding gebruikt. Je kunt alvast beginnen met lezen.

Huiswerk

In het overzicht kun je zien welke voorbereidingen je dient te treffen voor een bepaalde les én welk huiswerk je achteraf krijgt voor dit vak. Zorg er svp voor dat je het op tijd inlevert.

× Hoe kan ik je helpen?