fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • Ademwerk met Wilna Eenkhoorn

  Wat is ademwerk?

  Ademwerk coach Wilna Eenkhoorn is al jaren met ademen bezig. Tja wie niet zou je zeggen maar Wilna is vanuit de yoga in het ademwerk terecht gekomen.
  Ik ben in contact gekomen met haar via ‘mijn’ yogadocent en ademcoach Marcha van Merrienboer. Marcha heeft allerlei ademwerk en opleidingen bij Wilna gevolgd.
  Zelf heb ik bij Marcha een aantal ademwerksessies gedaan met bijzondere resultaten. De tweede sessie ademwerk staat me het meest bij. Haar yogaschool is in een voormalige kerk en daar lig ik nu in het midden van de zaal te ademen en er gebeuren allerlei gekke dingen met me. Ik voel van alles gebeuren maar als ik het nu moet beschrijven vind ik dat lastig. Het lijkt alsof er een energie over me komt en ik begin hevig te schudden en te shaken.

  Ademcoach sinds 2002

  In deze podcast legt ze uit wat ademwerk is en wat het oplevert: “De ‘Adem’ komt in de lente van 2002 op mijn pad en het wordt mijn grootste passie om mensen te begeleiden en op te leiden tot ademcoach. Sinds de lente van 2020 is er een hele nieuwe opleiding tot Bewust Verbonden Ademwerk ontstaan met uitbreiding van meerdere ademtechnieken en pranayama, de mooiste yogatechnieken en het is mijn missie om iedereen die hier mee aan de slag wil met open armen te ontvangen.”

  Hoe werkt ademtherapie?

  Wilna: “Bewust Verbonden Ademwerk is een prachtig instrument waardoor je je bewust kunt gaan worden van wat je eigen unieke adempatroon zegt over hoe je in het leven staat. Ontdek dat je je adem veelal onbewust gebruikt. Ontdek ook hoe jij ademt en hoe jij je eigen adem kunt uitbreiden of veranderen, zodat je je volledige potentie kunt ontdekken en in kunt gaan zetten voor je eigen geluk, welzijn, groei en wijsheid. De Bewust Verbonden Ademtechnieken die we gebruiken begeleiden je zachtjes terug naar de liefde die je bent en maken je bewust van je beperkende gedachten, je pijn, je trauma’s, je emoties, je overtuigingen en/of je patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen. Terug naar wie je bent, een prachtig “goddestraaltje”, helemaal in harmonie en verbinding met alles, jezelf en je omgeving.”

  × Hoe kan ik je helpen?