• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Leneke van der Velde

  Leneke van der Velde

  Na mijn dans opleiding ben ik gelijk doorgegaan met Saswitha. Yoga als ‘innerlijke dans’, zoals mijn docent Jos Plenckers destijds zei. Dat ben ik gaandeweg meer en meer gaan ervaren.

  De hogeschool voor natuurgeneeswijzen heeft mijn kijk op gezond /ziek zijn, genezen/ beter worden compleet veranderd. De opleiding tot familie opsteller is als een hele dikke kers op de taart van scholingen. Mijn voorliefde voor werken met ouders van jonge kinderen is niet veel anders dan werken voor kinderen als ze ouder zijn….

  Mijn honger naar kennis  heeft ertoe geleid dat er nu een vorm van ‘werken’ is ontstaan waar voor mij alles samenkomt. Veel in groepslessen maar ook 1-op-1 sessies. Ik geef les in Veenendaal in mijn eigen yoga centrum.

  Mijn wens is dat iedereen voelt dat hij zelf redzaam is. Zijn eigen zijn ervaart en eigen antwoorden gaat vinden. Dat gebeurd vooral in stilte,  via bewustwording. Een spannend en krachtig proces.

  Omdat je als masseur alleen werkt, mag je een goed zelf reflecterend vermogen ontwikkelen. Liefdevol, vriendelijk jezelf bijsturen waar nodig.

  Het is spannend om niet als ‘helper’ aan de massage tafel te staan. Hoe wel? Dat gaan we samen helder zien te krijgen. Via yoga en zoveel meer. Samen gaan we oefenen in voelend aanwezig zijn, veiligheid creëren voor jezelf en in verbinding blijven met jezelf tijdens het masseren.

  *             Yoga docent

                 specialisatie yoga en kanker,  de methode van Dixhoorn en bekkenbodem.

  *             HvNA

  *             Spiritueel therapeut

  *             Familie- en systeem opsteller

  Docent Moeiteloos masseren

  Achtergrond

  Leneke heeft een achtergrond in dans, Saswitha yoga, natuurgeneeswijzen en familie opstellingen.

  Lenekes vakken

  Moeiteloos Masseren

  × Hoe kan ik je helpen?