fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • UWV en massageopleiding

  UWV en massageopleiding?? Jazeker, de branche staat te springen om goed opgeleide vakmensen.

  Ben je cliënt bij het UWV, dan kom je in aanmerking voor gesubsidieerde scholing bij onze opleidingen. Esoterra is dé opleider voor masseurs en massagetherapeuten. Het UWV erkent Esoterra als serieuze opleidingspartner met een gerichte kans op werk in het vak van masseur en massagetherapie.

  Advies over omscholing

  Er is momenteel veel werk voor masseurs en geaccrediteerde massagetherapeuten. Met onze opleidingen wordt je op de beste manier opgeleid om hier succesvol in te worden. De UWV ziet dit ook en heeft ons aangemerkt als scholingspartner. Vraag je re-integratiecoach om mogelijkheden om gesubsidieerd onze opleiding(en) te volgen.

  Wanneer word de massageopleiding betaald?

  Als de scholing noodzakelijk is om ander werk te vinden, betaalt UWV je opleiding. Dat betekent wel dat je alles in het werk moet stellen om de studie succesvol af te ronden. Je krijgt tijdens de studie ook een tijdelijke vrijstelling van je sollicitatieplicht. Samen met jou zullen we alles in het werk zetten om te zorgen dat je met deze opleiding echt een eigen inkomen kan genereren.

  Dit lukt alleen als je echt gemotiveerd bent en het vak van massage(therapie) ambieert. Om zeker te weten of je hieraan voldoet, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Een andere manier om te ontdekken of je voor het vak gemaakt bent, is de introcursus te volgen. Zo ontdek je hoe leuk het is om te masseren.

  Onze samenwerking

  Esoterra is verplicht om gegevens over je studie te melden aan het UWV. Denk hierbij aan verzuim, ontwikkeling, toetsresultaten en het behaalde eindresultaat.

  Meer weten?

  Kijk hier of neem contact op met het UWV, je re-integratiecoach of mail ons!

  × Hoe kan ik je helpen?