fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • Team

  Met veel plezier en enthousiasme werken wij dagelijks achter de schermen aan de cursussen en opleidingen.

  Team

  Bij Esoterra werken enthousiaste medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat jouw studie zo vlekkeloos mogelijk verloopt!

  Stefan van Rossum – Oprichter en directeur

  Mijn vader was directeur van Conimex en ik wilde maar wat graag in zijn voetsporen treden. Maar ik had hele andere skills en een carrière in het bedrijfsleven zat er niet in. Gelukkig kwam ik daar al vrij snel achter.

  Op ontdekkingsreis in Australië viel het kwartje voor de rest van mijn leven. Daar kreeg ik een vriendin (Darshana) die een heel ander leven leidde. Bewustzijn, groei, spiritualiteit, energetisch; ik vond het fascinerend en terug in Nederland ging ik naast mijn dienstplicht allerlei cursussen volgen: meditatie in beweging, healing, etc.

  De massagecursussen gaven me de meeste voldoening. Daar in het lichaam, daar lag mijn basis en ontwikkeling.  En daar ben ik nog steeds mee bezig. Leren leven in mijn lijf.

  Persoonlijke missie

  Mijn persoonlijke missie is dan ook mijn persoonlijke levensles: zoveel mogelijk leren aanwezig zijn in het hier en nu. Jezelf accepteren zoals je bent en zoveel mogelijk genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

  Esmée Donker – Directeur

  Mijn hele werkleven hou ik me al bezig met cursus en opleidingsorganisatie. Via het Spaanse taleninstituut en de artsen federatie nu, sinds 10 jaar, bij Esoterra in de complementaire zorg.
  Met rust en regelmaat hoop ik een backoffice te hebben georganiseerd die voor iedereen transparant en toegankelijk is.

  Arjan van Dijk – Onderwijsontwikkelaar

  Ik ben Arjan van Dijk, ik ben geboeid door de samenwerking tussen lichaam en geest. Hoe het lichaam onderdeel is van ons gevoel van vitaliteit en geluk en hoe onze geest ons lichaam kan blokkeren of juist gezond kan maken.

  Ik werk als opleidingsontwikkelaar voor Esoterra. Daarnaast werk ik als trainer/coach, counsellor en zeiler. Ik studeerde theologie, pedagogiek en haptonomie en nog allerlei cursussen op het gebied van lichaamswerk, massage en meditatie in binnen- en buitenland.

  Ik geef soms ook les bij Esoterra en neem je dan graag mee op een reis door de eigen brein-lichaamverbindingen. Een soort work-out voor je lichaam en geest.

  Henriette Hamel – Studieadviseur

  Sinds ik doe waar mijn hart sneller van klopt, ervaar ik meer ruimte, ontspanning en verbondenheid met het leven. Masseren is één van die ‘doe’s’ geworden. Ik merk dat masseren een middel is dat mensen weer thuis laat komen bij zichzelf. Te laten voelen en ervaren wie ze in wezen zijn. 

  Binnen Esoterra onderzoek ik graag met jou waar jouw hart sneller van gaat kloppen en of wij met onze opleidingen aan kunnen sluiten om jouw droom te gaan leven.

  Esther Das – Administratie

  Na bijna 20 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt heb ik het roer volledig omgegooid. Al een tijdje wilde ik meer uit mijn hoofd en meer gaan voelen en op mijn gevoel durven vertrouwen. Maar hoe? Na een lange zoektocht ben ik min of meer toevallig bij Esoterra terecht gekomen.

  Daar heb ik de opleiding tot massagetherapeut gevolgd en in juli 2021 met succes afgerond. Ik heb een eigen massagepraktijk, Time for You in Bergeijk. Hier ontmoet ik dagelijks mensen met verschillende vraagstukken. Heel mooi om te zien wat je met een massage voor iemand kan betekenen.

  Toen Esoterra mensen op administratief gebied nodig had, hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Voor mij is het een mooie combinatie, zelfstandig in mijn eigen praktijk en werken in een team met enthousiaste collega’s.

  × Hoe kan ik je helpen?