fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • Vacatures voor masseurs en massagetherapeuten

  Werken met je handen en directe voldoening

  De vacatures voor masseurs en massagetherapeuten laten zien dat er een groeiende vraag naar onze diensten is. Steeds meer mensen ontdekken dat er met massage en massagetherapie een echte boterham te verdienen is. Het is de afgelopen jaren een echt vak geworden. Wij geven je met onze opleidingen en bij- en nascholingen de ideale mogelijkheid om dit vak zo goed mogelijk uit te voeren. Masseurs en massagetherapeuten van onze opleidingen zijn veelgevraagd omdat ze de een brede, gedegen achtergrond hebben die direct inzetbaar is voor een praktijk.

  Veel van onze studenten starten hun eigen praktijk maar er zijn er ook genoeg die bij een praktijk willen aansluiten.

  Hieronder zie je de vacatures voor masseur en massagetherapeut. Wil je als eerste de nieuwste vacatures ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

  Team Vitaal-Welzijn in Amsterdam Noord

  Voor onze goedlopende praktijk in Amsterdam-Noord zoeken we een masseur die het team wil komen versterken. We zoeken een dame die ervaring heeft met het geven van ontspanningsmassages en klachtgericht werken.

  • Psycholoog
  • Relatie coach
  • Massage therapeut
  • leefstijl coach

  De werkdagen: zondag, maandag en dinsdag en soms een vrijdag.

  Ben jij:

  • Gediplomeerd voor het geven van massages
  • Heb je eninge ervaring met het geven van klachtgerichte massages
  • Wil je en kan je goed samenwerken in een team
  • Ben je betrouwbaar -Woon je in de buurt van Amsterdam

  We bieden:

  Een sfeervol ingerichte massageruimte incl. alle benodigdheden om voor een client een onvergetelijke massage te verzorgen

  • Een vermelding op onze website / treatwell
  • Een leuk team van enthousiaste mensen
  • We promoten je op sociale media
  • Goed bereikbare praktijk in het hart van Amsterdam noord (naast de noord-zuidlijn)

  Ben je degene die wij zoeken? reageer dan snel. Team Vitaal-Welzijn

  www.vitaal-welzijn.nl

  info@vitaal-welzijn.nl

  Werken bij Salvete

  Massagespecialist(e) (m/v) op ZZP-basis Massagestudio Utrecht

  Salvete is een jonge massagestudio in hartje Utrecht. Wij bieden kwalitatieve ontspanningsmassages aan tegen een alleszins betaalbare prijs. We hebben een kleine en mooie ruimte tot onze beschikking en we zijn gesitueerd in het centrum van Utrecht. Vanaf 2018 heeft Salvete een mooie groei doorgemaakt met veel tevreden cliënten. Door Treatwell zijn we inmiddels drie jaar achter elkaar uitgeroepen tot TOP Rated Massagestudio.

  Ter uitbreiding van ons geweldige team heeft Salvete nu meerdere vacatures voor massagespecialisten (m/v) die meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn.

  Over jou: Je bent representatief, klantgericht en je beheerst meerdere technieken. Je hebt talent voor massages, vindt het belangrijk een fijne sfeer te creëren, zodat jouw cliënt zich volledig kan ontspannen & met een goed gevoel naar huis kan gaan. Uiteraard ben je communicatief vaardig en voelen cliënten zich prettig in het contact met jou. Herken je jezelf in dit profiel en zoek je nog een fijne werkplek als ZZP-er bij een mooie massagestudio, dan komen wij graag met jou in contact.


  Mail naar robert@salvete.nl voor meer informatie of Whatsapp naar: 06 20 20 9500.
  Kijk ook op: www.salvete.nl een indruk te krijgen van onze studio.
  Als je verder nog vragen hebt, stel ze dan gerust. Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

  five city spa

  Werken bij Five City Spa

  16 uur per week in Laren, Amsterdam of Utrecht

  Welkom bij Five City Spa, de “next generation” spa van Nederland! Inmiddels een begrip in Utrecht, telt ons team gecombineerd met onze vestiging in Amsterdam 60 medewerkers. Onze gasten waarderen onze ruime openingstijden, de hoogste kwaliteit massages & gezichtsbehandelingen en onze vernieuwende service. Passie om onze klanten een echt bijzondere ervaring te bieden staat centraal, eenmaal de deur geopend gaat dan ook een nieuwe wereld open. We zijn trots om de cultuur van onze klantgerichte aanpak uit te stralen en als Fiver draag je als geen ander bij aan deze sfeer

  Verwachting

  Je hebt een achtergrond in massage (bijv. Massage opleiding gevolgd) en je hebt sterke affiniteit met masseren Je bent enthousiast, bent verzorgd, hebt gevoel voor mensen en je bent servicegericht Je bent bereid doordeweeks maar ook geregeld s’avonds, in het weekend en op feestdagen te werken Je masseert met aandacht, jouw gast en zijn/haar ervaring staat voor jou centraal

  Wij bieden

  • De Five massage opleiding gegeven door onze massage trainer.
  • Een leuke werksfeer binnen een geweldig team. Five staat voor professionaliteit en kwaliteit, tegelijk hechten we net zoveel waarde aan een fijne sfeer binnen ons team.
  • Actieve coaching middels personal training en uitwisseling met je collega’s om continu te verbeteren.
  • Een marktconform salaris; Part-time of fulltime mogelijkheid (voor beide vormen geldt incl. avonden en weekenddiensten)

  Heb je geen achtergrond als masseur maar heb je wel sterke affiniteit met masseren en intrinsieke motivatie om masseur te worden? Een versnelde volwaardige opleiding is dan met bepaalde voorwaarden beslist bespreekbaar. Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer.

  Contact Jacobiene Bolsius
  email sollicitatie@fivecityspa.com
  06-54221370


  studio release

  Werken bij Studio Release in Hilversum

  (free lance) masseurs gezocht

  Voor Studio Release in Hilversum zijn we op zoek naar gepassioneerde, leergierige en talentvolle masseurs op freelance basis.

  Studio Release is een moderne massagestudio in Hilversum. De massages bij Studio Release zijn uniek en worden volledig afgestemd op de behoeftes van onze bezoekers. We zijn er trots op dat onze service en massages gewaardeerd worden met een 9.8 op Google Reviews. Sinds maart hebben wij onze deuren geopend en het concept is duidelijk een schot in de roos! Dit is de reden dat we naarstig op zoek zijn naar uitbreiding van ons team.  

  We bieden

  We bieden een inspirerende (leer)omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Door middel van interne trainingen kun je jezelf blijven ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met een duidelijke missie: Massage mainstream maken!

  Contact

  Geïnteresseerd? Lees hier alle ins en outs en kom met ons in contact!


  vacature masseur

  WERKEN BIJ BR-Spa in Berg en Bosch

  Ben jij een freelancer die als masseur wil werken op een persoonlijke en inspirerende werkplek? Dan is dit wellicht de juiste baan voor jou!

  BR-Spa is een holistische praktijk, die met alle tijd en aandacht die jou dat stukje ontspanning wil meegeven in de drukte van alledag. Alle massages worden met de groots mogelijke aandacht gegeven in een mooie en rustige omgeving, te midden van de Bilthovense bossen.

  BR-Spa, dochter van Massagepraktijk Bloesem (Renate Wolthuis)

  Daar waar massagepraktijk Bloesem zich vooral richt op Massagetherapie, o.a. rondom de zwangerschap en rondom Rouw & Verlies, is  BR-Spa, een plek waar de focus ligt op ontspanning en even tijd voor jezelf. De naam zegt het al; BR staat voor “Bloesem for Relaxation”

  Wat ga je doen?

  Als masseur bij BR-Spa zal je naast het geven van verschillende soorten massages de verantwoording hebben voor de praktijk op de momenten dat jij werkt. Dit betekent dat je zelf de klanten ontvangt, samen met hun een korte intake doet a.d.h.v. een inschrijfformulier, masseert, cliënten ruimte geeft voor hun verhaal, maar daarnaast ook de tijd bewaakt.

  Je verschoont zelf de handdoeken, houdt de ruimte op orde, etc. Je werkt volkomen zelfstandig.
  Natuurlijk wordt je ingewerkt in de ruimte, krijg je vooraf training om de Touch van BR-Spa je eigen te maken, zodat het een klant uiteindelijk niet uitmaakt door wie en wanneer hij/zij gemasseerd wordt als ze een massage inboeken bij BR-Spa.

  Je werkt in de basis in een blok van 5 uur waarin  4 massages van 55 min. wordt gegeven.

  Bij langere massages kan het aantal/duur iets verschillen. Mogelijk is dat we tot andere afspraken komen, a.d.h.v. het gewenste aantal uren.

  Functie eisen

  • Je hebt met succes een massage opleiding afgerond (bij voorkeur Holos, Esoterra of een andere holistische opleiding).
  • Je werkt als freelancer.
  • Je wilt  graag km/vlieguren maken in het massagevak. Hoe meer mensen je onder je handen hebt gehad, hoe beter je kan aanvoelen wat een cliënt nodig heeft.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een auto (Berg & Bosch ligt in de Bilthovense Bossen, tussen Maartensdijk en de Lage Vuursche).
  • Je bent open, enthousiast en kan goed communiceren, zowel zakelijk als op het persoonlijke vlak.
  • Je bent geïnteresseerd in het leren van nieuwe technieken en bent bereid om interne trainingen te volgen om je vaardigheden te verbeteren.
  • Je bent beschikbaar voor minstens 2 blokken a 5 uur  per week, waarvan 1 blok in het weekend.

  Je bent beschikbaar voor de BR-Spa training op 25,26 en 27 augustus 2021

  Wat biedt werken bij BR-Spa jou? 

  • Een persoonlijke en inspirerende werkplek vanaf 1 september 2021.
  • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede verdiensten.
  • Comfortabele werktijden.
  • Werken in een rustigere en bosrijke omgeving.
  • De mogelijkheid om je verder te professionaliseren.

  Heb je vragen of wil je solliciteren?
  Stuur een mail naar info@massagepraktijkbloesem.nl


  vacature masseur

  WERKEN BIJ Doctor Feelgood

  Doctor Feelgood stands for top quality therapeutic massage. We work with the levels Pro, Top and Master according to the level of skill and experience. 

  Pro Massage Therapists:

  The perfect level for relaxing and nurturing Swedish therapeutic massage to relieve stress and muscle tension without being wimpy. These Therapists have at least one -year training and from 1-5 years working experience.

  Top Massage Therapists:

  Besides great Swedish therapeutic massage, Top-levelTop level Massage Therapists bring additional massage techniques like deep tissue, trigger point,  pressure point and sports massage to the table. Diploma and 5-10 work experience.

  Master Massage Therapists:

  Our most well-rounded and experienced therapists. Deep connective tissue work, trigger point, myofascial release, injury-related, energy work, passive stretching, range of motion, pressure point, reflexology you name it these therapists can throw it all in the mix. Certified Massage Therapists and over 10-year10 year work experience.

  What we offer

  At Doctor Feelgood you’ll work as a freelance massage therapist at our 3 Amsterdam massage stores. You can join our in-house training on all levels at our Doctor Feelgood Academy to meet our high professional standards, learn new skills and keep up to date with all our massage treatments. Our massage stores are open 7 days a week, so there are a lot of options for you to work. 

  Your professional skills:

  • Completely trained in Swedish / Classical massage and deep tissue massage
  • Excellent knowledge of anatomy, physiology and pathology
  • You preferably have additional skills in pregnancy massage, reflexology, shiatsu, cranial-sacral, lymph-drainage and/or sports & medical-massagemedical massage.
  • We love and welcome US / internationally trained massage therapists

  Your general skills: 

  • Great enthusiasm and passion for Massage profession
  • Available to work at least 12 hours per week
  • Flexible to work evenings and weekends 
  • Eager to learn and flexible
  • Good intuition,  empathetic ability  and social intelligence
  • A professional appearance and a good sense of ethics within your profession

  If you’d like to join us, please apply by sending your resume to office@doctorfeelgood.nl !

  × Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 19:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday