Reviews over Esoterra

Lees hieronder wat onze cursisten en studenten van onze massageopleidingen en massagecursussen vinden:

Reviews over Esoterra op Google

Marleen Jongerius
Marleen Jongerius
17/05/2021
Geverifieerde
Ik heb mijn basisopleiding masseur gevolgd bij Esoterra. Vriendelijke en vooral professionele docenten die allemaal praktijkervaring hebben als masseur. Ze leren je niet alleen hoe je moet masseren, waarom en hoe het lichaam in elkaar steekt maar er is ook veel aandacht voor de lichamelijke klachten en houding van degene die gaat masseren. Je maakt kennis met verschillende soorten massages en leert een eigen stijl hierdoor ontwikkelen. Een professionele opleiding met kleine groepen en persoonlijke begeleiding. Daarna heb ik ook enkele bijscholingscursussen gevolgd. Het aanbod is groot. Fijn om je te kunnen blijven ontwikkelen tot een nog betere masseur.
Carola Kok
Carola Kok
17/05/2021
Geverifieerde
cursus stoelmassage was goed georganiseerd en heb er energie van gekregen. De leraren gaven duidelijke instructies en ik vond het ook goed dat er 2 verschillende leraren waren.
H&M
H&M
17/05/2021
Geverifieerde
Ik heb de basiscursus stoelmassage gevolgd bij Esoterra. Professionele docent, fijne ruimte en sfeer!
Ellen Wiggers
Ellen Wiggers
16/05/2021
Geverifieerde
Al enige tijd geleden bij Esoterra de hoofdmassage / handmassage cursus gevolgd. Stefan legt alles heel rustig uit en heeft aandacht voor iedereen. Er heerst rust, er is ruimte en het is gezellig :)) En echte aanrader! In september ga ik de mindfulness massage doen. Kijk er nu al naar uit :))
Wilma Jansen
Wilma Jansen
16/05/2021
Geverifieerde
Janine Kosterman
Janine Kosterman
16/05/2021
Geverifieerde
Dorota Malek
Dorota Malek
16/05/2021
Geverifieerde
Boudine van Slobbe
Boudine van Slobbe
16/05/2021
Geverifieerde
k vermaak
k vermaak
16/05/2021
Geverifieerde
Een massageopleiding die je tot een eigen masseur vormt, de masseur die bij jou past. Met persoonlijke begeleiding, kleinschalig, een massage instituut die volop cursussen en workshops biedt voor verdere ontwikkeling. Ik heb er al verschillende gevolgd , mooie verrijkingen! Blij met Esoterra!
Nynke Hoekstra
Nynke Hoekstra
16/05/2021
Geverifieerde

Review van de maand

Review cursist

De review van de maand mei komt van Willem Kessel. Willem heeft de cursus fascia cupping gevolgd en heeft dit als volgt ervaren:

“De cursus Facia Cupping van Mathilde Vlotman gevolgd.  Buitengewoon enthousiaste docent met zeer veel kennis van zaken. Een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk waardoor ik kreeg wat ik verwachtte.  De gehele entourage maakt van een cursus een warm thuisgevoel.”

Reactie docent

Mathilde is inderdaad zeer enthousiast over haar vak en de fascia cupping. Zelf zegt ze hierover:

“Ik hoop inderdaad met mijn enthousiasme en kennis mensen met een heel fijn gevoel naar huis te laten gaan. Het is een zachte, zeer effectieve manier om het bindweefsel los te maken en restricties in het lijf los te maken. Daarnaast heeft fascia ook een emotionele component en juist door deze hele zachte manier van behandelen kunnen er ook emoties loskomen.”

Willem, enorm bedankt voor je review. We zijn heel blij om te horen dat de cursus uitstekend is bevallen!

Meer info over de genoemde cursus

Reviews over onze Opleiding Masseur

Reviews over onze Opleiding Geaccrediteerd Massagetherapeut

Reviews over onze bij- en nascholingen en cursussen