Zaalverhuur

Een van de meest bereikbare plekken van Nederland door de centrale ligging.

De locatie

Bereikbaarheid

Bij het zoeken naar de meest geschikte locatie kwamen wij uit op bedrijvenpark Larenstein. Het is namelijk een van de meest bereikbare plekken van Nederland door de centrale ligging. Je parkeert gratis voor de deur. Kom je met het OV? Dan is de bushalte een paar minuten lopen. De bus brengt je rechtstreeks naar Utrecht CS.

Wat ons ook aanspreekt is de inspirerende ligging. Aan de ene kant de rust en ontspanning van het bos en de sportvelden, aan de andere kant de bedrijvigheid van verschillende ondernemingen. Kortom een toegankelijke plek tussen in- en ontspanning!

It’s the inside that counts

Maar in ons vak gaat het natuurlijk vooral om de binnenkant. Eenmaal binnen kom je in oase van rust, waar alles gefocust is om te leren en ervan te genieten. Een ruime lounge waar je samen aan tafel kan, of even kan bijkomen op de ruime bank. In de verschillende zalen heerst een prettige sfeer.

De architectuur doet industrieel aan waarbij de anatomie van het gebouw zichtbaar aanwezig is. Helder, transparant, ontspannen.

Alle faciliteiten voor scholing en lichaamsgerichte therapie zijn aanwezig.

Kortom:

  • Centraal gelegen
  • Goed bereikbaar
  • Inspirerende inrichting
  • Alle faciliteiten aanwezig
  • Servicegericht
  • Betaalbaar

 

Bekijk op Pinterest meer foto’s!

Interesse?

Kom gerust langs om de sfeer te proeven of vul het formulier hieronder in. Wil je zelf even bellen? Stefan staat je graag te woord: 0343-756 386. 

Vragen?

Neem contact met ons op.