Docenten

Onze docenten zijn bekwame specialisten met passie voor hun vak. Dankzij hun jarenlange ervaring als docent weten ze als geen ander hoe ze leren en ontwikkelen hand in hand kunnen laten gaan met de praktijk. Ze stimuleren en inspireren hun studenten om het beste uit zichzelf te halen.

Jessy Jansen

Mijn interesse voor mens en natuur kwam samen toen ik aan de opleiding Natuurgeneeskunde begon. Later volgde de opleiding voor Integrale Reflexzone Therapie. Door mijn holistische benadering zijn alle behandelingen gericht op preventie, waarbij vitaliteit en balans de belangrijkste pijlers zijn.

Menno Dam

Je leert te masseren met gevoel én bewust te zijn van je eigen houding. Masseren met aandacht staat steeds voorop. Belangrijk vind ik dat iedere masseur in wording zijn eigen touch kan ontwikkelen en bewust wordt van zijn of haar eigen kwaliteiten.

Bertine van Dijk

Door mijn eigen ervaringen en kwaliteiten wil ik je handreikingen bieden om jouw cliënten een onvergetelijk ervaring te geven..

Mathilde Vlotman

Mijn fascinatie voor Fascie (bindweefsel) en met name als het grootste emotionele orgaan in het lichaam is daarmee alleen maar gegroeid. De manier waarop het lichaam werkt en hoe de samenwerking van alle fasciale lagen in het lichaam voor het lichaam zorgt is zo prachtig.

Stefan van Rossum

Massagetherapie heeft mij dieper in contact met mezelf en mijn medemens gebracht. Het geeft me veel voldoening om mensen te ontspannen, bewuster te maken of massages te leren.

Merel Drilling

(Aan)raken en (aan)geraakt worden is mijn levensmotto. Vanuit het “Wie ben jij en vanuit waar maak je de verbinding?”. Woordeloze communicatie middels de handen. Werken met levensenergie. Dit alles mag ik vorm geven bij verschillende opleiders en instellingen voor ernstig meervoudig beperkte medemensen. Ook werk ik als massagetherapeut in mijn eigen praktijk voor helende massage De Zilveren Maan. Ik ontmoet je graag!

Ria van Rooijen

Ik ben begonnen als fysiotherapeut in 1986 en ontdekte ik al tijdens haar opleiding dat er met meer aandacht voor preventie heel veel meer te bereiken zou zijn in het bevorderen van gezond functioneren van mensen. Dat was de aanleiding om de geneeskunde studie op te pakken. Tussendoor kreeg ik mijn zonen en deed ik een aanvullende scholing sportfysiotherapie en craniomandibulaire disfunctie. Na het artsexamen werd ik gevraagd voor de opleiding sportgeneeskunde.

Linda Schipper

Mindfulness en massage ontmoeten elkaar in de aandacht voor het lichaam. Mindfulness nodigt je uit om vriendelijk aanwezig te zijn in het hier&nu. Je lichaam is altijd hier&nu, en juist de aandacht voor het lichaam verbindt mindfulness en massage. Mijn eigen ervaring en kennis op het gebied van mindfulness en massage geeft ik van harte aan je door!

Linda is ook decaan bij Esoterra.

Elvira Trienekens

Het maakt niet zoveel uit wàt je doet… wel dat je het met aandacht doet. Vanuit tai chi leer ik je bewust bewegen zodat je jouw lichaam en energie optimaal in kan zetten als masseur.

Julien Patterson

Naast trainer en masseur ben ik in het dagelijks leven werkzaam als freelance dansdocent en geef ik workshops vitaliteit en beweging voor particulieren en bedrijven met mijn bedrijf Dansage.

Julien Patterson