Pim Vree

Mijn ruime ervaring en kennis geef ik graag door en met veel enthousiasme. Mijn doel is vastbesloten en onwrikbaar: samen met mijn collega’s de visie van Esoterra realiseren en massage in Nederland naar een hoger plan tillen.

Els Smits

Als voedingskundige en massagetherapeut heb ik altijd al een fascinatie gehad voor het menselijk lichaam. Alles is op elkaar afgesteld en ‘praat’ met elkaar.

Jessy Jansen

Mijn interesse voor mens en natuur kwam samen toen ik aan de opleiding Natuurgeneeskunde begon. Later volgde de opleiding voor Integrale Reflexzone Therapie. Door mijn holistische benadering zijn alle behandelingen gericht op preventie, waarbij vitaliteit en balans de belangrijkste pijlers zijn.

Menno Dam

Je leert te masseren met gevoel én bewust te zijn van je eigen houding. Masseren met aandacht staat steeds voorop. Belangrijk vind ik dat iedere masseur in wording zijn eigen touch kan ontwikkelen en bewust wordt van zijn of haar eigen kwaliteiten.

Bertine van Dijk

Door mijn eigen ervaringen en kwaliteiten wil ik je handreikingen bieden om jouw cliënten een onvergetelijk ervaring te geven..

Mathilde Vlotman

Mijn fascinatie voor Fascie (bindweefsel) en met name als het grootste emotionele orgaan in het lichaam is daarmee alleen maar gegroeid. De manier waarop het lichaam werkt en hoe de samenwerking van alle fasciale lagen in het lichaam voor het lichaam zorgt is zo prachtig.

Stefan van Rossum

Massagetherapie heeft mij dieper in contact met mezelf en mijn medemens gebracht. Het geeft me veel voldoening om mensen te ontspannen, bewuster te maken of massages te leren.

Ria van Rooijen

Ik ben begonnen als fysiotherapeut in 1986 en ontdekte ik al tijdens haar opleiding dat er met meer aandacht voor preventie heel veel meer te bereiken zou zijn in het bevorderen van gezond functioneren van mensen. Dat was de aanleiding om de geneeskunde studie op te pakken. Tussendoor kreeg ik mijn zonen en deed ik een aanvullende scholing sportfysiotherapie en craniomandibulaire disfunctie. Na het artsexamen werd ik gevraagd voor de opleiding sportgeneeskunde.

Linda Schipper

Mindfulness en massage ontmoeten elkaar in de aandacht voor het lichaam. Mindfulness nodigt je uit om vriendelijk aanwezig te zijn in het hier&nu. Je lichaam is altijd hier&nu, en juist de aandacht voor het lichaam verbindt mindfulness en massage. Mijn eigen ervaring en kennis op het gebied van mindfulness en massage geeft ik van harte aan je door!

Elvira Trienekens

Het maakt niet zoveel uit wàt je doet… wel dat je het met aandacht doet. Vanuit tai chi leer ik je bewust bewegen zodat je jouw lichaam en energie optimaal in kan zetten als masseur.

Merel Drilling

(Aan)raken en (aan)geraakt worden is mijn levensmotto. Vanuit het “Wie ben jij en vanuit waar maak je de verbinding?”. Woordeloze communicatie middels de handen. Werken met levensenergie. Dit alles mag ik vorm geven bij verschillende opleiders en instellingen voor ernstig meervoudig beperkte medemensen. Ook werk ik als massagetherapeut in mijn eigen praktijk voor helende massage De Zilveren Maan. Ik ontmoet je graag!

Mireille Leeflang

Elke cel in je lichaam is een zelfstandig organisme met zijn eigen in- en uit bewegingen, zijn eigen leven. Je hebt meer cellen in je lichaam dan dat er mensen op de aarde rondlopen. Zoveel leven zit er dus in je!

Tijdens mijn behandelingen ben ik op zoek naar hoe dit leven voelt, op dit moment en in dit lichaam.

Irene ten Haaf

Mijn achtergrond als masseur en sociaal psycholoog kan ik mooi combineren als docent bij Esoterra. Met veel enthousiasme vertel ik over psychologische processen en hun invloed op gezondheid en welzijn.

Irene ten Haaf

Julien Patterson

Naast trainer en masseur ben ik in het dagelijks leven werkzaam als freelance dansdocent en geef ik workshops vitaliteit en beweging voor particulieren en bedrijven met mijn bedrijf Dansage.

Julien Patterson

Carla Bongers

Mijn zingeving en bevlogenheid ligt bij bewustwordingsprocessen; wie ben je, wat kan je, wat wil je en waar verlang je naar? Verdiepingsvragen die bewustzijn genereren en aanzet kunnen zijn om te worden wie je werkelijk bent. Inmiddels ziet zij zichzelf ook als een ‘lichtwerker” door donkere thema’s in het licht te zetten en te focussen op krachten, kansen, mogelijkheden en talenten.