fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • onze docenten

  Docenten

  Onze docenten zijn bekwame specialisten met passie voor hun vak. Dankzij hun jarenlange ervaring als docent weten ze als geen ander hoe ze leren en ontwikkelen hand in hand kunnen laten gaan met de praktijk. Ze stimuleren en inspireren hun studenten om het beste uit zichzelf te halen.

  Docenten

  Onze docenten zijn bekwame specialisten met passie voor hun vak. Dankzij hun jarenlange ervaring als docent weten ze als geen ander hoe ze leren en ontwikkelen hand in hand kunnen laten gaan met de praktijk. Ze stimuleren en inspireren hun studenten om het beste uit zichzelf te halen.

  Jessy Jansen

  Mijn interesse voor mens en natuur kwam samen toen ik aan de opleiding Natuurgeneeskunde begon. Later volgde de opleiding voor Integrale Reflexzone Therapie. Door mijn holistische benadering zijn alle behandelingen gericht op preventie, waarbij vitaliteit en balans de belangrijkste pijlers zijn.

  Menno Dam

  Je leert te masseren met gevoel én bewust te zijn van je eigen houding. Masseren met aandacht staat steeds voorop. Belangrijk vind ik dat iedere masseur in wording zijn eigen touch kan ontwikkelen en bewust wordt van zijn of haar eigen kwaliteiten.

  Bertine van Dijk

  Door mijn eigen ervaringen en kwaliteiten wil ik je handreikingen bieden om jouw cliënten een onvergetelijk ervaring te geven..

  Mathilde Vlotman

  Mijn fascinatie voor Fascie (bindweefsel) en met name als het grootste emotionele orgaan in het lichaam is daarmee alleen maar gegroeid. De manier waarop het lichaam werkt en hoe de samenwerking van alle fasciale lagen in het lichaam voor het lichaam zorgt is zo prachtig.

  Lotte de Bouter

  Mijn naam is Lotte de Bouter (1986) en ik woon in Tienhoven. Ik run mijn bedrijf, Lots, met veel plezier en liefde. In 2009 begon ik met massage, waar ik mij lange tijd volledig op richtte. In 2013 kwam daar de yoga bij. Inmiddels is er een mooie balans ontstaan van mijn massage werk, yoga, workshops en mijn gezin.

  Ria van Rooijen

  Ik ben begonnen als fysiotherapeut in 1986 en ontdekte ik al tijdens haar opleiding dat er met meer aandacht voor preventie heel veel meer te bereiken zou zijn in het bevorderen van gezond functioneren van mensen. Dat was de aanleiding om de geneeskunde studie op te pakken. Tussendoor kreeg ik mijn zonen en deed ik een aanvullende scholing sportfysiotherapie en craniomandibulaire disfunctie. Na het artsexamen werd ik gevraagd voor de opleiding sportgeneeskunde.

  Linda Schipper

  Mindfulness en massage ontmoeten elkaar in de aandacht voor het lichaam. Mindfulness nodigt je uit om vriendelijk aanwezig te zijn in het hier&nu. Je lichaam is altijd hier&nu, en juist de aandacht voor het lichaam verbindt mindfulness en massage. Mijn eigen ervaring en kennis op het gebied van mindfulness en massage geeft ik van harte aan je door!

  Linda is naast docent ook decaan.

  Leneke van der Velde

  Na mijn dans opleiding ben ik gelijk doorgegaan met Saswitha. Yoga als ‘innerlijke dans’, zoals mijn docent Jos Plenckers destijds zei. Dat ben ik gaandeweg meer en meer gaan ervaren.

  De hogeschool voor natuurgeneeswijzen heeft mijn kijk op gezond /ziek zijn, genezen/ beter worden compleet veranderd. De opleiding tot familie opsteller is als een hele dikke kers op de taart van scholingen. Mijn voorliefde voor werken met ouders van jonge kinderen is niet veel anders dan werken voor kinderen als ze ouder zijn….

  Annelies van Scheppingen

  Tijdens een introductiedag masseren werd ik zo enthousiast, dat ik diezelfde avond nog een massagetafel besteld heb en me heb opgegeven voor de jaaropleiding. Voor mij werkte masseren therapeutisch. Ik werd er heel rustig van en vond mezelf verbinden met de mensen op de behandeltafel een fantastische ervaring.


  Annelies van Scheppingen

  Sanderijn Hubertse

  Als massagetherapeut hebben we een mooi vak in handen: naar aanleiding van een klacht helpen we de ander om in verbinding te zijn met hun lichaam en zelf invloed uit te oefenen op hun eigen gezondheid en welbevinden.

  Henriette den Boer

  Het lichaam behandelen als één geheel en linken leggen tussen wat er vanuit de psyche lichamelijk tot uiting komt vind ik ontzettend boeiend. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie geef ik de cursussen binnen de Medische Basiskennis: Psychologie en Psychopathologie en Gespreksvaardigheden, waar precies die combinatie terugkomt!


  henriette den boer

  Natalie Dijkgraaf

  Natalie is fysiotherapeut, Pilates docent, energetisch therapeut en docent aan de YVLO waar zij fysiotherapeuten begeleidt tot Zwangerfit coach.

  “Omdat ik heb ervaren dat de reguliere fysiotherapie nog beter werkt in combinatie met energiewerk, heb ik mijn eigen praktijk “Dyna-mix” opgericht in 2013 waar ik naast fysiotherapeutische behandelingen en Pilates training ook energetische behandelingen geef.”

  Barbara Blok

  Anja is een doorgewinterde docent met veel ervaringsjaren. Zo heeft Anja al jaren lang een eigen Shiatsu Coaching/Massage praktijk ‘Bewust Geraakt’ en is docent bij diverse opleiders in Nederland.

  barbara blok

  Arjan van Dijk

  Ik werk sinds mijn 19e in de begeleiding van jeugdigen en volwassenen, eerst na mijn theologie-studie als pastoraal counsellor en later als pedagoog. Ik werkt in de GGZ en ik gaf les aan verpleegkundigen. Toen begon ik in 1999 mijn eigen praktijk. Sindsdien werkte ik als coach, trainer en adviseur voor organisaties en professionals uit het sociale domein (onderwijs, welzijn, cultuur, zorg). Ik studeerde haptonomie om ook het lichamelijke en emotionele aspect bij de begeleiding te betrekken. 

  arjan van dijk
  × Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 19:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday