• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Tamara Piette

  Interesse voor ons mooie vak delen

  Sinds 2014 ben ik als docent verbonden aan Esoterra. Vanaf de dag dat ik de opleiding voor Integraal Lichaamsmassage therapeut in 2007 zelf begon, ken ik Stefan van Rossum. Hij was degene die mij inspireerde voor het massagevak, mijn eerste praktijk examen beoordeelde en mij in 2014 uitnodigde om massage lessen te verzorgen binnen zijn eigen opleidingscentrum.

  Sindsdien verzorg ik daar verschillende lessen. Regelmatig sta ik voor een groep mensen die deelnemen aan de introductiecursus waarbij ik de interesse wek voor ons mooie vak. De afgelopen jaren zijn de volgende vakken voorbij gekomen, van klassieke massage, holistische massage, hoofdmassage, handenmassage tot het specialistische aspect van werken op het lymfesysteem.

  Sinds dit nieuwe opleidingsjaar van 2023 ligt er een nieuwe uitdaging voor mij klaar. Het verzorgen van de lessen “massage bij kanker”.

  Zelf volgde ik in 2016, een training bij Eleanor Oyston, Founder Oncology Massage Limited, ondersteun ik in mijn praktijk mensen met kanker complementair door middel van ontspanningsmassage en ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van kanker.

  Voorkomend in de familielijn en aan den lijve ondervonden. Ik voel me ex-kankerpatiënt, zie het als voordeel dat ik me makkelijk kan inleven in de kankerpatiënt, hoewel het als therapeut van belang is ruimte te geven aan het proces van de ander en je kunt steunen waar er steun gevraagd wordt, in jouw eigen vakgebied.
  Met passie draag ik mijn wijsheid, kennis en kunde over aan toekomstige massagetherapeuten.

  Tamara Piette

  Achtergrond

  • Opleiding massagetherapeut bij Esoterra

  Tamara’s praktijk

  Tamara heeft een praktijk in Leusden.

  Tamara’s vakken

  Tamara geeft ‘Massage bij kanker’ of oncologiemassage in de opleiding massagetherapeut. Daarnaast geeft ze introcursus, handmassage, zwangerschapsmassage en andere cursussen.

  × Hoe kan ik je helpen?