• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Mathilde Vlotman

  Fascia fascinated

  Op vroege leeftijd leerde Mathilde Vlotman al, vanwege de ziekte van mijn moeder, wat de invloed is van de kracht van de geest op het lichaam. De kracht van het positief denken heeft haar namelijk tot een medisch wonder gemaakt waardoor ze jaren langer nog bij ons is gebleven dan de artsen voorschreven.

  Rond mijn 19e heb ik, naar aanleiding van een rugblessure, voor het eerst kennis gemaakt met zelfhelende alternatieven zodat ik een operatie kon voorkomen. Door mijn lichaam los te laten maken en sterker herstelde de balans in mijn lichaam zich en kon ik me weer volledig met sport en werk bezig houden en zelfs een marathon lopen. Ik ben toen begonnen met het oprichten van mijn bedrijf Yoga4running waarin ik oefeningen gaf aan lopers ter voorkoming en herstel van blessures. Ik kwam daardoor ook veel blessures tegen en besloot me er steeds verder in te verdiepen zodat ik mijn lopers meer kon helpen met het oplossen. Tijdens mijn yoga opleiding had ik al veel gewerkt met fascia dus voor mij was het een logische stap om me daar verder in te ontwikkelen mede gezien mijn historie met eigen blessures en mijn familie.

  Mathilde haar fascinatie voor Fascia (bindweefsel) en met name als het grootste emotionele orgaan in het lichaam is groot. De manier waarop het lichaam werkt en hoe de samenwerking van alle fasciale lagen in het lichaam voor het lichaam zorgt is zo prachtig.

  Mathilde Vlotman, fascia docent
  Docent Triggerpoints, Ademwerk, Fascia cupping

  Achtergrond

  • Myofascial release therapeut
  • Triggerpoint therapeut
  • Litteken therapeut
  • Medisch fitness instructeur
  • Access Bars Facilitator
  • Energetic Manual Therapist
  • Psychosomatisch Trainer
  • Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundige io

  Mathilde’s Praktijk

  Mathilde heeft een praktijk in Voorburg.

  Mathilde’s vakken

  Cursus Triggerpoints

  Cursus Fascia Cupping

  Cursus Rekmassage

  × Hoe kan ik je helpen?