• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Wholeness work with Connirae Andreas

  Wholeness Work

  De Wholeness Work is een nieuwe “weg naar ontwaken” en een manier om levensproblemen op te lossen. In deze introductievideo ontdek je hoe deze nieuwe methode een eenvoudige, zachte, stapsgewijze manier biedt om te doen wat spirituele leraren bespreken. Het biedt een manier om het “dagelijkse gevoel van het ego” op te lossen op een manier die ook veel levensproblemen oplost. Deze methode heeft mensen geholpen met slapeloosheid, relatieproblemen, pre-migraine-aura’s, moeilijke emoties en nog veel meer. Mensen melden dat het “makkelijk is en aanvoelt als zacht en vriendelijk.”

  Connirae Andreas

  Dr. Connirae Andreas heeft Child and Adolescent Psychology gestudeerd aan de University of Kansas, heeft een MA in Clinical Psychology (University of Colorado) en een PhD in Psychotherapy (North Central University, 1989). Sinds eind jaren 1970 werkt ze als trainer, ontwikkelaar en auteur op het gebied van persoonlijke groei. Ze is een van de eerste NLP-trainers. Samen met haar man Steve Andreas, die in 2018 is overleden, heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van NLP door diepgaandere methoden te ontwikkelen en zo een nieuwe en moderne manier van werken met NLP te introduceren. Bovenal heeft ze een teken gezet met haar liefdevolle houding ten opzichte van cliënten en deelnemers.

  Ze staat bekend om haar buitengewone werk als de bedenker van het Core Transformation-proces, dat tegenwoordig als basis wordt gebruikt door veel bekende coaches. Ze heeft deze eenvoudige en zachte methode ontwikkeld op basis van een persoonlijke ervaring met het werk van Milton Erickson. Het is een eenvoudig pad dat ons helpt een deur te openen naar onze innerlijke kernstaten. Dit leidt natuurlijk tot het oplossen van veel van onze problemen en uitdagingen vanuit een innerlijke houding en tot het bereiken van een holistisch en zeer persoonlijk evenwicht.

  Tot op de dag van vandaag is Connirae Andreas een inspiratie voor veel mensen die persoonlijk willen groeien en zich willen ontwikkelen vanuit hun kern, evenals voor veel coaches, therapeuten en trainers die deze mensen begeleiden.

  connirae andreas

  Kennismaken?

  Wil je meer weten over de wholeness work? Klik dan hier voor een gratis introductie of meld je aan voor één van haar workshops bijvoorbeeld in juni in Amsterdam!

  × Hoe kan ik je helpen?