• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Jan Bommerez, flow en leren loslaten

  Wie is Jan Bommerez?

  Jan Bommerez ken ik van zijn eerste boek ‘Flow en de kunst van het zakendoen’. Een heerlijk boek wat je aanspoort om echt te leven en werken vanuit flow.
  Inmiddels heeft Jan meerdere boeken geschreven en volg ik zijn online cursus ‘leren loslaten’.
  In deze podcast hebben we een tweede gesprek over al deze zaken en over trauma’s en loslaten. Het onderwerp van zijn volgende, nog af te schrijven boek.

  Biografie

  Jan Bommerez: “Al sinds 1980 ben ik gefascineerd door wat mensen, die hun stoutste dromen waar maken, nu echt anders doen. Ik ben geen goeroe, alleen een medereiziger op het pad. Ik kan nochtans wel claimen dat ik de dingen die ik leer zeer grondig uittest in eigen ervaring… Noem me dus maar een ervaringsdeskundige :-). Ik weet uit eigen ervaring hoe Loslaten, Moeiteloosheid en FLOW werken… Dit bracht ik meer dan 30 jaar in praktijk in organisaties door mijn werk met vooral management- en directieteams.”

  De podcast met Jan Bommerez

  Met Jan had ik eerder ook al een boeiend gesprek voor deze podcast gevoerd. Het was in de avond vanwege het tijdverschil en trots en voldaan ging ik naar bed. Totdat ik opeens van schrik overeind kwam: “Ik heb niet op record gedrukt!!!”
  Ik was nog niet zo heel bekend met Zoom en had dus verzuimd om het op te nemen.
  Na een slapeloze nacht besloot ik het op te biechten aan Jan en hij deed er niet moeilijk over en we planden snel dit opgenomen gesprek in.
  Dus enorme dank Jan voor je tijd en je inspiratie. Het tweede gesprek werd even boeiend als het eerste. Wil je meer weten of doen met leren loslaten? Ga dan naar zijn site en volg een van zijn online cursussen.

  Het boek ‘Flow en de kunst van het zakendoen’ wordt gebruikt in de opleiding massagetherapeut.

  Luister Jan Bommerez op Spotify:

  Jan Bommerez
  × Hoe kan ik je helpen?