fbpx
  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Levenskracht met Nienke Stoop

  De eerste 1000 dagen

  Deze podcast interviewt Stefan van Rossum holistisch arts Nienke Stoop. Ze schreef o.a. het boek levenskracht en is met allerlei interessante projecten bezig. We praten over trauma, geboorte, epigenetica, levenskracht, de eerste 1000 dagen, bliss, geluk, vertrouwen en van alles. Lees hieronder meer over de gast van deze podcast. Te beluisteren én te zien op Youtube en Vimeo.

  “Mijn naam is Nienke Stoop. Ik ben een globetrotter sinds het allereerste begin. Mijn conceptie vond plaats op het grote eiland Hawaï. Ik werd geboren in Mexico, was een peuter in West-Afrika, groeide op en ging studeren in Nederland. Als backpacker reisde ik door Australië en werd afwashulp in het paradijs genaamd Abel Tasman National Park.
  Een spirituele pelgrimstocht leidde mij over de Camino de Santiago, door Peru, India en het leven. Ik overleefde NY 9/11. Sindsdien beleefde ik een hergeboorte als vrouw en moeder.”

  Westerse en Oosterse geneeskunde

  “Ik heb mijn basiskamp gevonden in Zutphen, Nederland. Gelukkig getrouwd en moeder van 3 tienerjongens ben ik werkzaam als holistisch arts, zowel opgeleid in Westerse als Oosterse geneeskunde met een specialiteit in pre-conceptie, vruchtbaarheid en zwangerschapszorg. Tijdens de pandemie schreef en publiceerde ik mijn eerste boek: Levenskracht – jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht. De eerste druk kwam uit in 2021. Zomer 2022 ontving ik de 2e druk in een nieuwe, verbeterde versie met op de cover de tekst ‘Het boek voor iedereen die ooit geboren is’ – een compliment dat ik ontving en met jou wil vieren. Ik wens je een warm welkom, precies zoals je bent!

  Geboren worden

  Er is één ding dat we allemaal gemeen hebben. Eén ding delen we… Of we dit nu weten of niet. We hebben allemaal het proces van zwangerschap en geboorte doorgemaakt. We zijn allemaal geboren. Minstens één keer. Mijn boek is voor iedereen die ooit geboren is. Hoewel de meesten van ons geen actieve herinnering aan die tijd hebben, zijn de eerste 1000 dagen van het leven van grote invloed op onze huidige en toekomstige gezondheid en welzijn. Dit boek is er om je te helpen om de allereerste indrukken te ontdekken die je leven tot nu toe hebben beïnvloed en om je unieke blauwdruk voor gelukzaligheid weer te activeren. Want je bent vanaf het allereerste begin voorbedraad voor Liefde. Vanaf het moment dat de eicel van je moeder en de miljoenen zaadcellen van je vader elkaar vonden in de wervelende en spiraalvormige dans die conceptie wordt genoemd. Het is tijd om je ware biologie te ontdekken en je volledige potentieel te leven. Ik ben hier om je te helpen precies dat te doen.”

  × Hoe kan ik je helpen?