fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • Extra Webinar Lichaamswerk 6 december

  Wat is de kracht van lichaamswerk?

  Op 1 november gaf Arjan van Dijk een webinar over lichaamswerk. Hiervoor oversteeg het aantal aanmeldingen zoveel het aantal plekken dat niet iedereen erbij kon zijn. Daarom bieden we dit webinar nogmaals (gratis) aan. Arjan is docent van de opleiding bodymind coach en het vervolgtraject; de opleiding lichaamsgericht therapeut.

  Arjan van Dijk

  Lichaamswerk; waar gaat het over?

  In onze westerse medische wetenschap zien we het lichaam vooral functioneel gericht op spijsvertering, beweging, bloedsomloop, etc. Maar wat is de functie van het lichaam in emoties? In verwerking? In heling? Kun je de steen op je maag kwijtraken, of de brok in je keel? Waarom trillen je benen en zweet je als je angstig bent? Kun je speelsheid en plezier oproepen door te bewegen? En belangrijker nog: kun je jouw lichaam gebruiken als een kompas voor jouw eigen welzijn, ook in contact met anderen?

  Lichaamswerk heeft veel te bieden, door eenvoudige lichaamsoefeningen kun je beter in je vel zitten, emoties makkelijker hanteren en mooier verbinding maken met jezelf en anderen. Ook kun je diep verborgen pijn en verkramping los bewegen en je authentieke en ontspannen zelf herwinnen.

  En: is lichaamswerk eng? Durf jij je lichaam te vertrouwen? En hoe geef je als je lichaamswerk met anderen samen doet je wensen en grenzen aan?

  Arjan vertelt over verschillende soorten lichaamswerk en je krijgt handige tips.

  Meld je aan voor het gratis webinar op 6 december:

  Meer over lichaamswerk

  Lees meer over de opleiding bodymind coach waar Arjan les geeft. Deze opleiding is los te volgen én is tevens het propedeusejaar van de opleiding lichaamsgericht therapeut.

  Meer over Arjan van Dijk

  Arjan is al jarenlang bezig met coaching, lichaamswerk en bezieling. Als echte Fries zit ie het halve jaar op zijn boot.

  × Hoe kan ik je helpen?