fbpx
  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Geweldloze communicatie met Thera Balvers

  Geweldloze communicatie; wat is dat?

  Geweldloze communicatie impliceert uiteraard dat er ook geweldadige communicatie is. En wat mij het meest bijblijft van deze podcast met Thera Balvers is het gegeven dat je op een dag het meest met jezelf communiceert. Als ik dan naar mezelf kijk heb ik van kleins af aan, negatief over mezelf gesproken en met mezelf gesproken. Mijn innerlijke criticus is vlijmscherp en is misschien wel voordat ik kon praten de regie gaan voeren.
  Iets waar ik aan moet denken in dit geval is dat jaren geleden een aantal mensen vroegen of ik vroeger veel gepest was. Een opmerkelijke vraag waarbij ik niet adequaat genoeg was om te vragen waarom ze dat vroegen. Het antwoord was nee. Ik ben als kind niet gepest. Maar bedacht ik me later; ik heb mezelf misschien wel heel veel ‘gepest’. Maar goed genoeg over mij…

  Simonton therapie

  Het is de missie van Thera Balvers om individuen, teams en organisaties in contact te brengen met hun eigen kracht. Die ontstaat door bewustwording en verbinding met de diepere drijfveren. Zij is ervan overtuigd dat dit bewustzijn effectief handelen stimuleert en de weg is naar welzijn en succes.

  Dankzij haar intellect en inlevingsvermogen, weet zij mensen te boeien en te inspireren en sluit zij aan bij het werk- en leefgebied van anderen. Onafhankelijk van de ernst van de thematiek weet zij de lichtheid en humor te behouden. Zij weet glashelder de kern te raken en bewerkstelligt zo een vlotte en doeltreffende verandering. Zij is wars van trucjes, dol op authenticiteit en sluit aan bij wat er gebeurt.

  Haar organisatie is vanzelf ontstaan door de vraag van mensen om begeleid te worden bij hun uitdagingen. Zij weet naadloos aan te sluiten bij dat wat er werkelijk in mensen leeft, en ze is in staat om beweging en groei te realiseren. Door haar 30-jarige ervaring als trainer, therapeut en coach weet zij in een veilige setting de kwaliteiten van individuen en teams te ontwikkelen.

  geweldloze communicatie
  × Hoe kan ik je helpen?