fbpx
  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • S03E11: Margaret Mulder, Primaire reflexen

  Margaret Mulder concentreert sinds 1993 haar werk op haar praktijk waarin zij kinderen (vanaf 6 maanden) volwassenen behandelt en begeleidt. Haar specialiteit is Geluid en Beweging, met name in relatie met het menselijk organisme.


  Als bewegingsdeskundige ontwikkelde ze een unieke behandelmethode voor diepgaande en snelle inhibitie van ongeremde Primaire Reflexen, en de Opleiding Primaire Reflexen RPRM®., Remembering Primary Reflex Movement.


  In haar boeken “Over Leven” en “Primaire Reflexen, reageren of ageren?” beschrijft zij hun functie, werking, beweging, en wat de ongeremde aanwezigheid van dergelijke overlevingsreflexen aan verstoringen teweeg kan brengen in een mens. Het doel in haar werk is de vitaliteit van volwassenen en kinderen te helpen optimaliseren opdat iemand zijn kwaliteit kan manifesteren. Dit gebeurt vanuit samenwerking en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

  De verbinding tussen lichamelijke signalen, psyche en trauma wordt verder verduidelijkt in 23 auteursbijdragen, waarbij onder meer chronische pijn, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtspijn, kiespijn, slaapstoornissen, seksuele problemen en bepaalde vormen van kanker worden besproken. Dit boek laat zien wat de identiteitgeoriënteerde psychotraumatheorie en -therapie (IoPT) van Franz Ruppert kan bijdragen aan algehele genezing van de mens

  × Hoe kan ik je helpen?