• Topbar

  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Jeanette de Vries

  Jeanette de Vries

  Ga de ontwikkeling aan

  Het ontwikkelen van eigen persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Dit zowel in de werk- als privésfeer. In combinatie met mijn levens- en werkervaringen en gespecialiseerde opleidingen heb ik ontdekt dat mijn kracht en passie ligt in het stimuleren van mensen of organisaties om die ontwikkeling aan te gaan.

  Dat doe ik inmiddels in de vorm van (life)coach, mediator, trainer, docent en mentor. Ik werk samen met diverse disciplines om u als klant zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen.
  Mijn loopbaan ben ik gestart als jurist, allerlei HR-functies en (interim)HR.  Hierdoor heb ik jarenlang intensieve werkervaring opgedaan met diverse omgevingen, partijen en mensen.
  Vanuit steeds andere rollen ben ik in staat organisaties, mensen en/of processen richting te geven naar een win-win situatie. Op de langere termijn is dit effectief gebleken.

  Jeanette de Vries

  Ik probeer altijd in ontwikkeling te blijven. Eind 2021 heb ik de opleiding tot Integrative Medicine zorgverlener afgerond. Met een stijgend percentage Nederlanders met chronische klachten, is het belangrijk om op het bevorderen van gezondheid in te zetten en niet alleen op het genezen van ziekten. Hierin past massagetherapie naadloos. Mijn doel is dan ook om massagetherapie op de kaart te zetten als volwaardige behandeling (preventief en curatief) naast andere (reguliere) zorg. Dit kan het beste als je als massagetherapeut weet met welke zorgverleners je kunt samenwerken en naar wie je kunt doorverwijzen.

  Achtergrond

  Jeanette de Vries’ praktijk

  Jeanette de Vries heeft een praktijk in Barneveld:

  × Hoe kan ik je helpen?