fbpx
  • Sinds 1998
  • Massagetherapie en Lichaamswerk
  • 1000+ cursisten
  • Amsterdam en Bilthoven
  • SNRO geaccrediteerd

 • Keuzehulp nodig?
  Vraag een gratis en vrijblijvend studie adviesgesprek aan.
  Wij helpen je graag op weg!

  Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan met onze studie adviseur

  Al sinds 1998 leidt Esoterra cursisten op binnen diverse massage gerelateerde opleidingen. Duizenden cursisten mogen zich masseur noemen na een opleiding bij ons te hebben gevolgd.

  Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen en jou helpen om een toekomst op te bouwen in de massagewereld. Daarom geven we je graag de mogelijkheid om een kosteloos persoonlijk adviesgesprek te houden. Omdat we snappen dat je soms door de bomen het bos niet ziet met al het lesaanbod op de markt.

  Onze studie adviseur geeft je een:

  • Antwoord op al je vragen over massage
  • Advies op maat en welke Esoterra cursus of opleiding voor jou het meest geschikt is
  • Een realistisch beeld wat je na een cursus of opleiding kunt
  • Toelichting waarom dit een goede uitbreiding voor jouw diensten is
  • Tips hoe je een (nieuwe) carrière kunt starten als masseur
  ank van der wal
  ank van der wal
  19/09/2023
  Fijne lerares geduldig. Ik miste wel bij de massage de uitleg van de desbetreffende functie in de hand. Ook het beginnen van een persoonlijk map bij binnen komst met naam. Dat maakt het veel persoonlijker en maakt de ontvangst bijzonder. Ook tóch jammer dat er géén lichte lunch bij was. Al is het maar een kopje soep. Was niet de enige die er zo over dacht. Dat maakt de cursus net wat meer uitdagender. Het was ieder voor zich.
  Ingrid Luitjes
  Ingrid Luitjes
  11/08/2023
  Heel blij dat ik de zomercursus Holistische massage heb gedaan. Veel geleerd, veel gelachen. Warme en inspirerende begeleiding door Stefan. Dit was precies het zetje dat ik nodig had.
  Jolanda Mouw
  Jolanda Mouw
  10/08/2023
  Dit was de eerste zomercursus van 8 dagen basiscursus holistische massage in Amsterdam. In deze 8 dagen heel veel bijgeleerd van verschillende massagetechnieken. Stefan is een fijne leraar die alles duidelijk uitlegd qua theorie en praktijk, neemt echt de tijd hiervoor. voor mij is dit een hele mooie reis geweest en zal zeker ook niet de laatste cursus zijn die ik bij Esoterra ga volgen. Zij zijn echt super.
  Nathalie De L.
  Nathalie De L.
  10/08/2023
  Deze zomercursus van 8 dagen binnen twee weken was voor mij intensief, maar ook superleuk. Iedere dag was afwisselend met een oefening, stukje anatomie, humor en natuurlijk heerlijk masseren en gemasseerd worden. Een echte aanrader……een volgende cursus zal ik hier zeker weer gaan doen….:
  Tess van Schijndel
  Tess van Schijndel
  05/06/2023
  Stoelmassage is een fijne, toegankelijke 2 daagse-cursus. Naast veel oefenen krijg je ook instructies en tips over je masseer-houding en stoelinstellingen, zodat zowel jij als de 'stoelzitter' de massage als een cadeautje ervaren.
  Masja De Jongh
  Masja De Jongh
  25/05/2023
  De lokatie is prima, de documentatie is prima, de training had praktischer gemogen met wat meer vaart.
  × Hoe kan ik je helpen?