fbpx
  • Sinds 1998
  • 1000+ cursisten
  • Al vanaf €145,-
  • SNRO geaccrediteerd
 • S03E09: Jacqueline Snelder, Inner grounding

  “Sinds 1996 ben ik begonnen met mijn Praktijk in Innerlijk Kind werk en Lichaamsgerichte psychosociale therapie aan huis. Dit was na mijn afronding van de 4-jarige opleiding aan de New man academy , de Marckhoeve. In deze opleiding ben ik breed geschoold in oa Karakterstrukturen, voice dialogue, groepstherapie, reichiaans werk, hypnotherapie, gestalt, bio-energetica, familieopstellingen bij Bert Hellinger.

  Daarna ben ik verdergegaan met het bestuderen van Ayurveda ( 5-jarige opleiding) en vedische kennis zoals vedische astrologie en vedische filosofie. Ik heb me met mijn Ayurveda praktijk in combinatie met Innerlijk Kind werk in 2007 opnieuw ingeschreven als bedrijf en vanaf 2010 ben ik begonnen met het geven van groepen. Tevens jaaropleidingen en heb ik samen met een team docenten een 4-jarige erkende opleiding tot lichaamsgericht psychosociaal therapeut opgezet.

  De Inner Grounding Therapie opleiding waar mensen een gedegen opleiding kunnen volgen tot therapeut. De afgelopen jaren heb ik, naast mijn individuele therapiepraktijk, vele groepen mogen geven in Nederland , Frankrijk en India. In de afgelopen 10 jaar heb ik de methode Inner Grounding Therapie ontwikkeld. Deze methode werkt vanuit een visie op psychologie vanuit de karakterstrukturen en spirituele psychologie en visie op de emoties en de psyche vanuit Ayurveda.”

  Haar site: innerlifeopleidingen.nl/

  En Jacqueline geeft bij Esoterra de cursus karakterstructuren (4 dagen).

  × Hoe kan ik je helpen? Available from 09:00 to 19:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday